Γ. Καμμένος και Επαμ. Μητρονίκας, στο ψηφοδέλτιο της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης» (Φωτό)

Την ένταξή τους στο ψηφοδέλτιο της Επιμελητηριακής Ανανέωσης, στο πλευρό του υποψήφιου για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Σωτηρόπουλου, ανακοινώνουν δυο καταξιωμένοι οικονομολόγοι της περιοχής. Είναι οι:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Καταξιωμένος οικονομολόγος – φοροτεχνικός α’ τάξης, με οικονομικές σπουδές στο Παρίσι. Συμμετέχει ως εταίρος και μέλος της διοίκησης σε εμπορική και βιοτεχνική επιχείρηση από τον χώρο της ένδυσης.
Η συνδυαστική εμπειρία του οικονομολόγου και του ενεργού επιχειρηματία συνιστά σημαντικό εχέγγυο συνεισφοράς στην στόχευση της Επιμελητηριακής Ανανέωσης και του υποψήφιου πρόεδρου Γιώργου Σωτηρόπουλου για ένα Επιμελητήριο ταυτισμένο με τις πραγματικές ανάγκες του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου.

 

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Γ. ΜΗΤΡΟΝΙΚΑΣ

Με σπουδές στα Οικονομικά και Master Business Administration ( M.B.A. )και επιτελικές θέσεις στην διαχείριση του μάνατζμεντ και των οικονομικών σε εταιρίες όπως UNILEVER HELLAS, ΕΛΑΪΣ, ALGIDA, OTE, ROMTELECOM, DRAGADOS, ΚΟΥΤΕΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε, ΙΣΧΥΣΑΤΕ-ΧΑΡΕΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε, ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. κ.α.
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία για έναν υποψήφιο που θα προσφέρει τόσο στην διαχείριση και την οργάνωση όλων των εξειδικευμένων ζητημάτων του Επιμελητηρίου, όσο και στο μπόλιασμα του θεσμού με νέες καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που θα φέρουν κοντά το τοπικό επιχειρείν με τις διεθνείς τάσεις προσφέροντας αληθινή και όχι προσχηματική εξωστρέφεια.