Τα κανάλια κάνουν στροφή στα ριάλιτι

Μπορεί η μυθοπλασία να ζει παλιές καλές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση ωστόσο όπως φαίνεται τα κανάλι ψηφίζουν ριάλιτι.

Η επιτυχία του «MasterChef» στο δεύτερο μισό της φετινής σεζον φαίνεται ότι έχει ανοίξει την όρεξη στα κανάλι που ψάχνουν ανάλογα φορμάτ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» ο ALPHA είναι από τους σταθμούς που θα μπει δυνατά στο παιχνίδι την επόμενη σεζόν.

Το πρόγραμμα του καναλιού ήταν βασισμένο σχεδόν ολοκληρωτικά στη μυθοπλασία ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει. Άλλωστε οι επιδόσεις του καναλιού τη φετινή σεζόν δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι της Κάντζας θα προσθέσει δόσεις ριάλιτι τόσο στην απογευματινή όσο και στην βραδινή ζώνη.

Σημειώνεται ότι και το Star θα βγάλει και πάλι τη νέα σεζόν το «GNTM» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Καθημερινό ριάλιτι σχεδιάζει, όπως έχει γνωστό και το Open για τη νέα σεζόν με στόχο να μπει δυναμικά και σε αυτό το κομμάτι.

Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και το «Big Brother» στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου στηρίζει πολλά στο ριάλιτι εγκλεισμού που θα μπει στην prime time ζώνη στις 11 το βράδυ.

dailymedia.gr