Καπραβέλος: «Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο parking του Νοσοκομείου»

Το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών έθεσε σήμερα, Τετάρτη, ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β’ Μ.Ε.Θ. του Nοσοκομείου Παπανικολάου

«H υποχρεωτικότα του εμβολιασμού θα μας σώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», επισημαίνοντας ότι η επέκταση θα μπορούσε να γίνει και ηλικιακά αλλά και σε κατηγορίες.

«Το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είναι παράπλευρες απώλειες», πρόσθεσε. Υποστήριξε ότι άλλες χώρες δεν ανησυχούν γιατί έχουν δημιουργήσει αυτό το μαξιλάρι, ειδικά της τρίτης δόσης, επισημαίνοντας την ανάγκη να επεκταθεί ο εμβολιασμός.

Η κατάσταση στο σύστημα υγείας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό, τόνισε ακόμη, επισημαίνοντας την ανάγκη για περιορισμό της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση στα νοσοκομεία ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι «ο επόμενος ασθενής στο “Παπανικολάου” θα διασωληνωθεί στο διάδρομο και ο επόμενος στο parking του Νοσοκομείου».

Σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο, αυτό που νοιάζει είναι πώς θα μεταφρασ τεί αυτό το τσουνάμι σε νοσηρότητα.

Παράλληλα χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν «παροδικά, που συγκαλύπτουν αυτή τη στιγμή θα υπάρξει μια ανακοπή στην πανδημία, αλλα θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο με την επόμενη μετάλλαξη».

skai.gr