Η Κ. Καψάλη στον Antenna Star: «Να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές της Αγ. Παρασκευής» (Ηχητικό)

Η ανάδειξη των τοπικών φυσικών πλεονεκτημάτων και η βελτίωση των υποδομών αποτελούν ορισμένους βασικούς στόχους της νέας Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Παρασκευής Αγρινίου, κ. Κωνσταντίνας Καψάλη, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5

Στη συνέντευξή της η κ. Καψάλη ανέδειξε την αναγκαιότητα της βελτίωσης του αγροτικού δικτύου της περιοχής μιας και εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους που ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, ενώ όπως προέκυψε από τη συζήτηση το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η άρδευση.

Η κ. Καψάλη μίλησε ακόμη για τις πρώτες της εντυπώσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης, τόνισε την αγάπη για το χωριό και τους χωριανούς της, επισημαίνοντας ότι ολοκληρώνοντας την θητεία της θέλει να είναι περήφανη για τη διαδρομή της. 

Σε άλλο σημείο χαρακτήρισε απαράδεκτο το δρόμο Αγρινίου – Αγίου Βλασίου η κατάσταση του οποίου εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των οδηγών.

Παράλληλα, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Παρασκευής Αγρινίου ζήτησε την αρωγή του Δήμου προκειμένου να διαμορφωθεί ο περιβάλλοντας χώρος των καταρρακτών που αποτελεί μεγάλη φυσική «προίκα» για όλη την περιοχή.

Τέλος, μίλησε και για τον μπαρουτόμυλο που βρίσκεται στην περιοχή που όπως είπε και σύμφωνα με τον ιστορικό Φρανσουά Πουκεβίλ έχει μεγάλη αξία και σημασία για την ιστορία της περιοχής.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη της κ. Καψάλη στον Antenna Star 103.5: