Ο Γ. Καραμητσόπουλος στον Antenna Star: «Να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο νέος Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Καραμητσόπουλος, ο οποίος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν καθήκοντα με αρμοδιότητα στους τομείς Δια Βίου Μάθησης, Βιβλιοθηκών και Αρχείων.

Στη συνέντευξη ο κ. Καραμητσόπουλος αναφέρθηκε τόσο στις αρμοδιότητες της Αντιδημαρχίας του, όσο και ως την έως τώρα θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Αναφέρθηκε ακόμη και στις μεγάλες προκλήσεις που μένει να γίνουν πράξη, ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών όσο και στην άμβλυνση των ανισοτήτων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου με την πόλη.

Σε ό,τι αφορά την αποδοχή της πρότασης του Δημάρχου επισήμανε τα εξής:

«Στα αρκετά χρόνια που αφιέρωσα στα κοινά, υπηρέτησα με αίσθημα ευθύνης τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μου από όποια θέση χρειάστηκε.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μου ζήτησε να αναλάβω τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Αγρινίου στους τομείς Δια Βίου Μάθησης, Βιβλιοθηκών και Αρχείων.

Διευρύνουμε έτσι τη συνεργασία που ξεκινήσαμε από τον Δεκέμβριο του 2020 και η οποία έχει ήδη αποδώσει έργο.

Τον ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δεν είναι μόνο προς το πρόσωπό μου αλλά συνολικά προς τη «Συμμαχία Πολιτών».

Είμαι έτοιμος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και να συνεργαστώ με όλους τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον κοινό μας στόχο, να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη.

Τα καθήκοντα τα οποία αναλαμβάνω είναι άμισθου αντιδημάρχου που σημαίνει ότι δεν δικαιούμαι αντιμισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής. Επίσης δεν λαμβάνω ειδική άδεια από την υπηρεσία μου. Θα συνεχίσω κανονικά να διδάσκω στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου».

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Καραμητσόπουλου στον Antenna Star 103.5: