Καρελέϊκα – Ναύπακτος: Μαρτύριο η διέλευση – Κίνδυνος να μείνει χωρίς νερό ο οικισμός (Video – photo)

  Δύσκολος ο χειμώνας για άλλη μια φορά ο χειμώνας στον οικισμό Καρελέικα στην Ναύπακτο. Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktianews.gr οι κάτοικοι του οικισμού είναι σε απόγνωση καθώς οι δύο δίοδοι που έχουν για να φτάσουν στην Ναύπακτο είναι γεμάτοι κινδύνους ιδιαίτερα όταν έχουμε καιρικά φαινόμενα. Το μικρό γεφυράκι που χρόνια μένει χωρίς συντήρηση φθείρεται με τον χρόνο και ο κίνδυνος να καταρρεύσει από μια κατεβασιά είναι πολύ πιθανός.

Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε στην περιοχή και σας παρουσιάζει εικόνες από την περιοχή , δηλώσεις των κατοίκων και σας παρουσιάζει με βίντεο την δύσκολή πρόσβαση στον οικισμό, η μια που που είναι δίπλα στο παλιό γεφυράκι που όταν κατεβάζει είναι αδύνατον να περάσει κανείς και η άλλη παραπλεύρως του χείμαρρου παίζοντας την ζωή τους κορώνα γράμματα . Ακόμη ένα πρόβλημα που εντοπίσαμε είναι ο αγωγός του πόσιμου νερού περνάει επιφανειακά πλέον πάνω από τον χείμαρρο και είναι πιθανό εκτός από την πρόσβαση στην περιοχή να μείνουν και από νερό οι κάτοικοι.

Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για τον οικισμό οι εικόνες αυτές προκαλούν μόνο ντροπή για έναν μικρό οικισμό τέσσερα χιλιόμετρα από το κέντρο της Ναυπάκτου .

Δείτε βίντεο και δηλώσεις: