Connect with us

Ποδόσφαιρο

Καρπενήσι – Παναιτωλικός: Τα highlights από τους 45λεπτα προετοιμασίας με Κηφισιά και Λεβαδειακό

Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός έδωσε 45λεπτα προετοιμασίας με Κηφισιά και Λεβαδειακό – Δείτε τα highlights αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός έδωσε 45λεπτα προετοιμασίας με Κηφισιά και Λεβαδειακό - Δείτε τα highlights αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός έδωσε 45λεπτα προετοιμασίας με Κηφισιά και Λεβαδειακό – Δείτε τα highlights αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μετά τα 5 γκολ στο Βελούχι ο Παναιτωλικός μέτρησε μια «λευκή» ισοπαλία με την Κηφισιά και μια ήττα από τον Λεβαδειακό σε 45λεπτα παιχνίδια προετοιμασίας.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ:

Να σημειωθεί πως από το ένα 45λεπτο στο άλλο ο Γιάννης Πετράκης έκανε αρκετές αλλαγές θέλοντας να δοκιμάσει σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Το επόμενο φιλικό θα έχει διάρκεια κανονικού αγώνα και θα γίνει Πέμπτη (24/07) αντί για Παρασκευή (25/07) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

 

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός: Στο Καρπενήσι μέτρησε μία ισοπαλία και μία ήττα με Κηφισιά και Λεβαδειακό

Advertisement

Τελευταία νέα →