Καταγγελία 16χρονης για ομαδικό βιασμό – Ξύπνησε βλέποντας 4 προφυλακτικά στο πάτωμα

Μια 16χρονη κατήγγειλε το βιασμό της, μετά από πάρτι, με την οικογένειά της να καταθέτει μήνυση σύμφωνα με το MEGA. Η αστυνομία ερευνά την περίπτωση ομαδικού βιασμού, καθώς όπως ανέφερε η ανήλικη όταν ξύπνησε, μετά το πάρτι, θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά στο πάτωμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε στις 20 Αυγούστου, όταν η ανήλικη πήγε σε φίλη της για sleepover. Τότε, ένας 19χρονος φίλος τους, τις κάλεσε στο πάρτι, όπου και πήγαν, αφού τις πήρε με το αυτοκίνητό του. Η 16χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, θυμάται να πίνει δύο ποτά και ύστερα να χάνει τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα ξύπνησε στη μέση της νύχτας και ισχυρίζεται ότι είχε φρικτούς πόνους, ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της.

Στο πάρτι βρισκόταν επίσης 4 με 5 ακόμη αγόρια, ενώ πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο. Η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της, όπου για μια εβδομάδα δεν μιλούσε με κανέναν. Όταν η 16χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίηση

«Ο χρόνος, δυστυχώς, λειτουργεί ενάντια του θύματος και υπέρ του δράστη, καθώς μετά το πέρας κάποιων ημερών δεν μπορούμε να βρούμε τη χρήση, π.χ κάποιας ουσίας, γιατί μεταβολίζονται αρκετά γρήγορα, επίσης μετά τις 72 ώρες από την πράξη χάνεται η όποια πιθανότητα εύρεσης γενετικού υλικού στο θύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

 

newsit.gr