Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας για περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς

Δεύτερη φορά δυστυχώς που φέρνουμε στη δημοσιότητα και καταγγέλλουμε περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς μέσω έντονης φραστικής επίθεσης και απειλής από συμπολίτη μας προς συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους, και δη Δημοτικούς Αστυνομικούς, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 19:45 επί της οδού Τάσου Παπαστράτου, κατά την διάρκεια ελέγχου στάθμευσης οχημάτων στο σύστημα της ελεγχόμενης.

Οι συνάδελφοι γίνονται δέκτες καθημερινά ανάλογων συμπεριφορών, άλλοτε μικρότερης άλλοτε μεγαλύτερης έντασης, χωρίς όμως, ουδέποτε, να λάβουν μεγαλύτερη έκταση προασπίζοντας την αξιοπρέπειά τους και την υπηρεσία τους, με πίστη στα καθήκοντά τους και αφοσίωση στην καθημερινότητα του πολίτη.

Κρίνεται αναγκαίο εκάστοτε, περιστατικά σαν το παραπάνω να παίρνουν την οδό της δικαιοσύνης, όπως και έγινε, πριν κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που βάλλεται από παρόμοια περιστατικά.

Αποστολή των υπαλλήλων του Δήμου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και όχι η ποδοπάτηση του ήθους, της αξιοπρέπειας και των αξιών τους.

 

Με θερμές ευχές για εξάλειψη
παρόμοιων συμπεριφορών
Καλό & Άγιο Πάσχα

Ο Πρόεδρος
Κομματάς Ευθύμιος

O Γεν. Γραμματέας
Θώμος Νικόλαος