Καταγγελία της Τ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Αιτωλ/νίας για επίθεση στα γραφεία της Κ.Ο. Αιτωλικού – Οινιαδών

Καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., για επίθεση στα γραφεία της Κομματική Οργάνωσης Αιτωλικού-Οινιαδών, στο Αιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Μέσα στη νύχτα της 25η Ιούνιου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, έδρασαν για μια ακόμη φορά άγνωστα άτομα που βγήκαν απ’ τα λαγούμια τους, κατεβάζοντας και σπάζοντας τη σημαία του Κ.Κ.Ε. που ήταν τοποθετημένη απέξω από τα γραφεία της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιαδών, στο Αιτωλικό.

Η δράση του Κ.Κ.Ε., τα ψηλότερα ποσοστά του και στην περιοχή, φαίνεται ότι φοβίζουν και ενοχλούν, φαίνεται ότι είναι αγκάθι στο μάτι διαφόρων δυνάμεων και ατόμων.

Το λέμε για μια ακόμα φορά: Ας το βάλλουν καλά στο μυαλό τους, το Κ.Κ.Ε. δεν τρομοκρατείται, δεν εκφοβίζεται, το έχει αποδείξει και στην υπερεκατοντάχρονη ιστορία του. Το Κ.Κ.Ε. δεν κάνει πίσω στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, όσο και αν το θέλουν κάποιοι που είναι πιο συστημικοί και από το ίδιο το σύστημα.

Στην κάλπη ψηλώνουμε ακόμη περισσότερο το Κ.Κ.Ε., τη μόνη δύναμη, που θα είναι 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή Κυβέρνηση της Ν.Δ., που θα σταθεί 100% πλάι σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε αγρότη, σε κάθε λαϊκό άνθρωπο, της περιοχής και όλης της Ελλάδας!

 

Διαβάστε επίσης: Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου: Δεν έδωσαν ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. στον Δημ. Κουτσούμπα (Video)