Κατάληψη συμπαράστασης στο Γυμνάσιο που ξυλοκοπήθηκε ο μαθητής (Βίντεο)

Κατάληψη θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμπαρασταθούν στον συμμαθητή τους, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πραγματοποιούν οι μαθητές στο 1ο Γυμνάσιο του Βύρωνα.

Kατάληψη πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου στον Βύρωνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 17χρονου συμμαθητή τους μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μαθητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κατάληψη γίνεται διότι -όπως αναφέρουν- δεν έχουν ληφθεί μέτρα μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

Ο 17χρονος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστεί τη μικρότερη αδελφή του, η οποία έπεφτε συχνά θύμα bullying από μαθητές Γυμνασίου, με αποτέλεσμα να του στήσουν καρτέρι και να τον χτυπούν για ενάμισι λεπτό 17 άτομα, ενώ η αδελφή του δέχτηκε χτυπήματα όταν έπεσε να του προστατεύσει το κεφάλι για να μην τον σκοτώσουν.

Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στο 1ο ΓΕ.Λ. Βύρωνα, με τον ομαδικό ξυλοδαρμό να σταματά επειδή επενέβησαν οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

ethnos.gr