Η Κατερίνα Κιτσάκη στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (Ηχητικό)

Ολόκληρη η συνέντευξη της δικηγόρου, πρώην υποψηφίας Βουλευτού του ΚΙΝ.ΑΛ.

  • Στον απόηχο της ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, η δικηγόρος κα. Κατερίνα Κιτσάκη μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στον Ορίζοντα των Γεγονότων» του Φώτη Μπερίκου, στον «Antenna Star Radio FM 103.5».

Η κα. Κιτσάκη μίλησε για μια ιστορική νίκη της Δημοκρατίας έναντι του ναζισμού και περιέγραψε το πώς εμφανίστηκε και κυρίως το πώς αφέθηκε να γιγαντωθεί το φαινόμενο, εστιάζοντας σε επιμέρους σημεία στα οποία η κοινωνία οφείλει να είναι περισσότερο υποψιασμένη και σαφώς πιο επιφυλακτική.

Επίσης, η κα. Κιτσάκη σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και αναφέρθηκε στην «υπεύθυνη αντιπολίτευση» του ΚΙΝ.ΑΛ., σχολιάζοντας και τη δημοκοπική του θέση, αλλά και τις κινήσεις που σε τοπικό επίπεδο γίνονται, με αφορμή την αναδιοργάνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και την έλευση του γραμματέα οργανωτικού του κόμματος.

Κληθείσα να σχολιάσει τα μελλοντικά πολιτικά της σχέδια δήλωσε παρούσα, ενώ στο σχετικό ερώτημα για το αν είχε οχλήσεις παρέκκλισης της πορείας της, ανέφερε ότι η στάση της όλα αυτά τα χρόνια και η σταθερότητά της δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο για τέτοιου είδους προσεγγίσεις…

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Κιτσάκη στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: