Κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη Αναστασοπούλου, Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους (Video)

Μορφή χιονοστοιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο μετά και τις τρεις ηθοποιούς που ζητούν τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδης από τον Σ.Ε.Η.

Μετά την καταγγελία της Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά, για σκηνοθέτη και ηθοποιό, την Πέμπτη το βράδυ και με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

Βίντεο: Κατήγγειλαν τον Φιλιππίδη Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου

Την είδηση της καταγγελίας μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τίτλο «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο Σ.Ε.Η. κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση».

Η ανάρτηση του Μπουρδούμη για τον Φιλιππίδη

Ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η καταγγελία πόσταρε την λέξη «Boom» την οποία εικονογράφησε με τρεις δυναμίτες, όσες και οι καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, σημειώνοντας «Σέβομαι τα ιερά, πριν γίνουν τέρατα».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμπρωταγωνιστει με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά της Ε.Ρ.Τ. «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Έρχονται και άλλες καταγγελίες;

Χθες το πρωί έγινε και μία αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η. Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος έλεγε ότι το Σωματείο έχει δεχτεί πάνω από 1000 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που αφορούν δεκάδες άτομα.

Ο Γιώργος Λιάγκας χθες στην εκπομπή ανέφερε ότι 17 γυναίκες πηγαίνουν στον εισαγγελέα για να καταγγείλουν πασίγνωστο πρωταγωνιστή.

Ο ασκός του Αιόλου σε ότι αφορά στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε με τις τρεις επώνυμες καταγγελίες των Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη και συνέχισε χθες με τις επίσημες καταγγελίες των Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο νοσοκομείο ο Φιλιππίδης
Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

iefimerida.gr