Κατηγορηματική διάψευση του Παναγιώτη Μαζαράκη περί εκβιασμού

Κατηγορηματική διάψευση του Παναγιώτη Μαζαράκη περί εκβιασμού. Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά γραφόμενα του Νίκου Καραπάνου και του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας» περί εκβιασμού μου από την Δημοτική Αρχή.

Όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας όσων έχουν συνηθίσει να πολιτεύονται με παλαιοκομματικές μεθόδους και να αντιλαμβάνονται κάθε απόφαση ως υπαγορευμένη από προσωπικά κίνητρα.

Δηλώνω επίσης με το παρόν ότι αποχωρώ από το συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» και προσχωρώ στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κώστα Λύρου ώστε να στηρίξω την ειλικρινή και ανιδιοτελή του προσπάθεια για το καλό της τοπικής κοινότητας Κατοχής, Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών και του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την οποία υπηρετώ και εγώ ως τοπικός σύμβουλος.

Σε όλο αυτό το διάστημα από την αρχή της θητείας του αντιλήφθηκα ότι ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την αντιμετώπιση και επίλυση των ζωτικών προβλημάτων του Δήμου μας. Γι’ αυτό και αποφάσισα να ενταχθώ στις τάξεις του συνδυασμού και να αποχωρήσω από σχήματα που ερμηνεύουν κάθε απόφαση κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια…»

Ο δηλών

Παναγιώτης Μαζαράκης