Κάτω Βασιλική: Μέσα σε μια εβδομάδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε χρώμα στην παραλία (Video)

Ήταν 18 Μαΐου όταν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφτηκε την υποκατασκευή παιδική χαρά στην παραλία στην Κάτω Βασιλική.

Η αλλαγή μέσα σε μια εβδομάδα είναι εκπληκτική, ένα σημείο της παραλίας στυην Κάτω Βασιλική, το οποίο δεν είχε αξιοποιηθεί γέμισε χρώμα, όργανα γυμναστικής ή ίσως καλύτερα ένα χώρο αναψυχής και άθλησης για μεγάλους και μικρούς.

Το έργο αυτό είναι στο πρόγραμμα ανάλογων παρεμβάσεων σε 180 σημεία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με προϋπολογισμό 23 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Είναι πραγματικά ένα σημαντικό έργο όσο και αν μοιάζει απλό καθώς εδώ και χρόνια τέτοιοι χώροι όπως στην Κάτω Βασιλική δεν είχαν αξιοποιηθεί με αποτέλεσμα αυτή η αλλαγή να έχει ενθουσιάζει μεγάλους και μικρούς και περισσότερο τους κατοίκους του χωριού που φέτος το καλοκαίρι θα έχουν κάτι ακόμα να προτείνουν στους επισκέπτες τους.

Το Nafpaktianews.gr επισκέφτηκε την Κάτω Βασιλική και σας παρουσιάζει εικόνες από drone καθώς και δήλωση ενός μόνιμου κατοίκου της Κάτω Βασιλικής που ενθουσιασμένος μίλησε στην κάμερα τονίζοντας ότι τέτοιο έργο αποτελεί μεγάλη τιμή για την Κάτω Βασιλική και τους κατοίκους της.

Παιδική χαρά έγινε και στο Αντίρριο με την Περιφέρεια να ξεκινά την υλοποίηση προγράμματος από την Ναυπακτία.

Δείτε Βιντεο με δηλώσεις από την Κάτω Βασιλική:

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Συχνές εμφανίσεις φιδιών στο κέντρο αναστατώνουν τους κατοίκους