Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές της Γεωργίας!

Το Κ.Κ.Ε. καταγγέλλει τις αρχές της Γεωργίας για τη δίωξη του Τεμούρ Πίπια, Προέδρου της Κ.Ε. του Ενοποιημένου Κομμουνιστικού Κόμματος Γεωργίας (ΕΚΚΓ), με βάση την αντικομμουνιστική νομοθεσία, που απαγορεύει τα κομμουνιστικά σύμβολα, εξισώνοντάς τα με αυτά των ναζί.

Όπως έγινε γνωστό, στις 28-29 Μάρτη οι αρχές της Γεωργίας συνέλαβαν τον Τεμούρ Πίπια, κατά την άφιξή του από τη Ρωσία, γιατί είχε στις αποσκευές του αναμνηστικά μετάλλια για τα 75 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης, που είχε παραχωρήσει στο ΕΚΚΓ το ΚΚ Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, πως ο λαός της Γεωργίας, συμμετείχε δραστήρια στην πάλη του σοβιετικού λαού και του Κόκκινου Στρατού για τη συντριβή του φασιστικού τέρατος. Πάνω από 300 χιλιάδες Γεωργιανοί έχασαν τη ζωή τους σ’ αυτήν την μάχη, ενώ 136 Γεωργιανοί τιμήθηκαν με την υψηλότερη τιμή, του Ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης.

Το ξαναγράψιμο της Ιστορίας με την απαράδεκτη ταύτιση των ναζί, με τους κομμουνιστές και την ΕΣΣΔ, που τους πολέμησαν και τους νίκησαν, δεν θα περάσει!

Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές!

Να σταματήσει τώρα η δίωξη του Τεμούρ Πίπια!