Ο Γ. Κατσίφας στον Antenna Star: «Αμήχανο και δύσκολο το ξεκίνημα στα Λύκεια» (Ηχητικό)

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση προς τους γονείς ότι τη Δευτέρα τα Λύκεια του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής θα υποδεχθούν τις μαθήτριες και τους μαθητές  με ασφάλεια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Β’ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Κατσίφας μιλώντας στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5

Όπως, εξήγησε ο κ. Κατσίφας η προμήθεια των self tests όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς εξελίσσεται ομαλά σημειώνοντας ότι ως τώρα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το τι θα γίνει με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων, το Διοικητικό Προσωπικό και εκείνους που εργάζονται στα κυλικεία.

Ο κ. Κατσίφας εξέφρασε επιφυλάξεις για το θέμα του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών καθώς έως αυτή την ώρα οι καθηγητές εμβολιάζονται μόνο από τα αδιάθετα κάτι που κι αυτό είναι δύσκολο μιας και τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να εμβολιαστούν καθηγητές με τα αδιάθετα εμβόλια τους ζητήθηκε να βρεθούν από το Αγρίνιο στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου. 

Ταυτόχρονα, ο κ. Κατσίφας επισήμανε και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί που είναι η σχεδόν διαδοχική τηλεκπαίδευση (σε Γυμνάσια) και μάθημα μέσα στις αίθουσες των Λυκείων.

Σε άλλο σημείο επισήμανε την ανάγκη περικοπής περισσότερης από το 30% της ύλης των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Προέδρου της Β’ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κατσίφα: