Καβάλα: Διαρρήκτης έσπασε με τσεκούρι την πόρτα καταστήματος

Με τσεκούρι μπήκε στο εσωτερικό ενός μαγαζιού στην Καβάλα ένας διαρρήκτης, για κακή του τύχη όμως ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα και μόλις τον αντιλήφθηκε τον πήρε στο κυνήγι. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του εισβολέα έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Βίντεο από διάρρηξη σε κατάστημα στην Καβάλα, δείχνει τον δράστη με ένα τσεκούρι να σπάει την πόρτα για να μπει στο εσωτερικό.

Τελικά ο διαρρήκτης τα κατάφερε, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον… ιδιοκτήτη. Όλα συνέβησαν την περασμένη δευτέρα σε επιχείρηση εστίασης, ο δράστης θεώρησε ότι δεν βρίσκεται κανείς μέσα και κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή.

Όπως αναφέρει το kavalapost, για κακή του τύχη στο εσωτερικό βρισκόταν ο ιδιοκτήτης ο οποίος μόλις τον αντιλήφθηκε άρχισε να τον καταδιώκει.

Μάλιστα, κατάφερε να τον προλάβει την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα, με τον δράστη να καταφέρνει να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πρόλαβε να αποσπάσει χρηματικό ποσό.

ethnos.gr