Καβάλα: Ο δολοφόνος της φαρμακοποιού ομολογεί: «Δεν κατάφερα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Η μαρτυρία του για το έγκλημα που διέπραξε στην Καβάλα είναι ανατριχιαστική.

Ο δολοφόνος της άτυχης φαρμακοποιού μιλάει μέσα από τη φυλακή για πρώτη φορά στο LIVE NEWS, ένα και πλέον μήνα μετά τη γυναικοκτονία, που πάγωσε ολόκληρη τη χώρα.

Ο άνθρωπος που έπνιξε με τα ίδια του, τα χέρια την  Άιντα μέσα στο φαρμακείο της, επιχειρεί τώρα να δείξει μετανιωμένος. Κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή που έφερε όπως μας λέει ένα έγκλημα που δεν είχε προσχεδιάσει.

«Είπε κάποια λόγια»

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, την μνήμη της, όλα».

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα SMS του ζευγαριού δύο ημέρες πριν από τη δολοφονίαΕκείνο το απόγευμα στις αρχές του περασμένου Μάη, ο δράστης μπήκε με την άτυχη γυναίκα στο φαρμακείο της και λίγο αργότερα την σκότωσε. Αιτία το γεγονός πως η 43χρονη του ζητούσε διαζύγιο και δεν άλλαζε την απόφασή της.

«Να δικαστώ»

«Ανέλαβα τις ευθύνες μου αμέσως μετά το κακό, αλλά απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί».

Τη μοιραία μέρα της γυναικοκτονίας οι δυο τους είχαν συναντηθεί νωρίτερα έξω από το φαρμακείο, με τον 55χρονο να τονίζει στο Live News πως έκανε τα πάντα για να την πείσει και να συνεχίσουν μαζί.

Οι κάμερες

«Μου είχε πει κάποια πράγματα αλλά από την άλλη μου άφηνε και κάποια περιθώρια».

Για τη σκηνή του εγκλήματος, που φώτισαν οι κάμερες ασφαλείας, ο 55χρονος δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες. Προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτό που έκανε από τα λόγια που του είπε η 43χρονη.

Καβάλα: «Πώς είσαι μωρό μου;» – Το τελευταίο μήνυμα του συζυγοκτόνου στην Άιντα

«Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό και άσχετο με την εικόνα που είχα εγώ για τη γυναίκα που είχα πλάι μου τόσα χρόνια».

Μέσα από τα λόγια του γίνεται σαφές, πως στη δίκη του, θα υποστηρίξει πως βρισκόταν εν βρασμώ σε μια προσπάθεια να πάρει ένα σημαντικό ελαφρυντικό.

«Σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί. Χάθηκε ο κόσμος μου».

Καβάλα: Συγκλονιστική μαρτυρία ανθρώπου που είδε τον 55χρονο να δολοφονεί την Άιντα

Αν και εφόσον

Την ημέρα που έγινε η κηδεία της 43χρονης ο άνθρωπος που την σκότωσε την αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία. Όπως λέει αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα το έκανε και δεν θα είχε βάψει τα χέρια του με αίμα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, στο Live News δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα παιδιά του, που όπως λέει, τον στηρίζουν.

Τα παιδιά

«Τα παιδιά μου είναι πολύ μεγάλο στήριγμα γιατί τα λατρεύω».

Ο 55χρονος παραμένει στις φυλακές Κομοτηνής και περιμένει να μάθει πότε και πού θα δικαστεί για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

«Μετάνιωσε»

Μιλώντας στο MEGA, ο Νίκος Πετρίδης, δικηγόρος κατηγορούμενου, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για την πράξη του.

«Έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ήταν άριστο ζευγάρι, είχαν φυσιολογικό τρόπο ζωής. Συνέβησαν διάφορα στο ενδιάμεσο που είχαν να κάνουν με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Το θύμα επηρεάστηκε και ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν και του είπε ότι δε θα έχει καμία πρόσβαση στα παιδιά του. Ήταν μια αντίδραση του ίδιου χωρίς να υπάρχει προμελέτη».

in.gr