Κέιτ Γουίνσλετ: Στα 46 της δεν διστάζει να δείξει στην κάμερα τις ατέλειές της

Η ηθοποιός θέλει να δείχνει την πραγματική της εμφάνιση χωρίς ρετούς – Αρνήθηκε κάθε επεξεργασία στη νέα σειρά που συμμετέχει.

Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του HBO «Mare of Easttown» η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι σε αυτή την ερμηνεία ήθελε να δείξει καθαρά την πραγματική της ηλικία χωρίς καθόλου ρετούς.

Η ηθοποιός υποδύεται μία ντετέκτιβ μέσης ηλικίας και δεδομένου ότι κλείνει τα 46 τον Οκτώβριο, ήθελε να δώσει στους θεατές μία πιο ρεαλιστική ματιά της ηλικίας του ρόλου της. «Είναι μία πλήρως λειτουργική γυναίκα με τα ψεγάδια της, με ένα σώμα και ένα πρόσωπο, που κινείται με τέτοιο τρόπο που ταιριάζει στην ηλικία της, την ζωή της και την καταγωγή της. Νομίζω όλοι πεινούσαμε για κάτι τέτοιο», δήλωσε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν επέτρεψε να γίνει καμία επεξεργασία ούτε στις φωτογραφίες για τις αφίσες, αλλά ούτε και στο μοντάζ της σειράς, καθώς το γεγονός ότι παρουσιάζεται μία ρεαλιστική εκδοχή της μεσήλικης γυναίκας βοηθά το κοινό στο να ταυτιστεί περισσότερο.

«Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος, που ο κόσμος έχει ταυτιστεί τόσο με αυτόν τον χαρακτήρα. Γιατί παίζω την Μάρε με αυτόν τον τρόπο, σαν μία γυναίκα μέσης ηλικίας. Θα γίνω 46 τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε φίλτρα, λοιπόν», είπε η ηθοποιός τονίζοντας πως όταν οι σχεδιαστές της έστειλαν τις φωτογραφίες για την αφίσα, εκείνη τις έστειλε πίσω λέγοντας τους πως «ξέρει ακριβώς πόσες γραμμές έχει γύρω από τα μάτια της» και ζήτησε να φτιαχτούν ξανά χωρίς να σβήσουν τις ρυτίδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η Κέιτ Γουίνσλετ επενέβη και στο μοντάζ της σειράς. Όταν ο σκηνοθέτης της είπε ότι θα έκοβε ένα σημείο από μία ερωτική σκηνή, το οποίο δεν είναι πολύ κολακευτικό για εκείνη, καθώς η κοιλιά της φαίνεται «στρουμπουλή» -όπως της είπε- εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας του «μην τολμήσεις». Αν και γνωρίζει καλά, όπως εξήγησε, ότι η εμφάνιση της ίσως να φαίνεται «περίεργη» στους φανς της σειράς, η ηθοποιός δεν θέλει τίποτα διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι.

Στο τέλος της συνέντευξής της, αποκάλυψε πως ίσως αυτή η ερωτική σκηνή να είναι η τελευταία γυμνή σκηνή για εκείνη. Όπως είπε: «Νομίζω ότι τελειώνουν για ‘μένα οι μέρες που θα κάνω γυμνό. Δε νιώθω τόσο άνετα να το κάνω πια. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Απλά έρχεται η στιγμή, που ο κόσμος θα πει: Α, πάλι το ίδιο κάνει».

protothema.gr