Κέρδισε όλους τους άντρες και πήρε τα λεφτά: Νικήτρια του Silver Award στο MasterChef η Μάγκυ (Βίντεο)

Oι 8 παίκτες του MasterChef συνεργάστηκαν με 8 κορυφαίους Έλληνες σεφ, σε ένα μαγειρικό μαραθώνιο υψηλής γαστρονομίας. Στο τελικό του ενδιάμεσου διαγωνισμού Silver Award είχε φτάσει η Χρήστος και η Μάγκυ.

Μετά το τέλος της διπλής δοκιμασίας στην οποία έπρεπε οι δύο παίκτες να αντιγράψουν δύο πιάτα χωρίς να τα δουν, ακούγοντας μόνο την περιγραφή του ονόματος του πιάτου, οι δύο παίκτες στάθηκαν μπροστά από τους τρεις σεφ και τους δύο γκεστ σεφ και περίμεναν τη βαθμολογία τους.

Μετά το τέλος του πρώτου πιάτου ο Χρήστος γλωσσίδης βρισκόταν 2 βαθμούς μπροστά από την Μάγκυ.

Στο δεύτερο πιάτο όμως έγινε η ανατροπή. Στο τέλος της βαθμολογίας η Μάγκυ είχε συγκεντρώσει 47 βαθμούς ενώ ο Χρήστος, μόνο με τη βαθμολογία του Σωτήρη Κοντιζά να μένει να ανακοινωθεί, είχε συγκεντρώσει 40.

Με 8 βαθμούς κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ. Τελικά η βαθμολογία του σεφ Κοντιζά ήταν 6, δίνοντας έτσι τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο στη Μάγκυ.

Η παίκτρια εμφανώς συγκινημένη πήρε το πανάκριβο μαχαίρι δώρο, καθώς και την ποδιά που συνόδευαν το χρηματικό έπαθλο που θα χρησιμεύσει στη βελτίωση των σπουδών της στη μαγειρική.

dailymedia.gr