Κέρκυρα: 29 κατακόκκινες Ferrari και τέσσερις σε… διαφορετικά χρώματα! (Photos)

Χολιγουντιανές εικόνες απέκτησαν σάρκα και οστά στην Κέρκυρα, όταν μία «θάλασσα» από Ferrari πλημμύρισαν τη Μαρίνα στην περιοχή των Γουβιών, από όπου όλοι όσοι περνούσαν σταματούσαν για να τις θαυμάσουν!

Τα κατακόκκινα δημιουργήματα τέχνης του χώρου της αυτοκίνησης έγιναν πόλος έλξης για μία ακόμα φορά και κυρίευσαν για τέσσερις ημέρες τους δρόμους της Κέρκυρας! 29 κατακόκκινες Ferrari, καθώς και 4 ακόμη σε… διαφορετικά χρώματα -μία μαύρη, μία κίτρινη και δύο ανθρακί, όλες πανέμορφες- εκτέθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και τη μαρίνα στην περιοχή των Γουβιών.

Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα βρέθηκε και το νέο, φετινό μοντέλο της φίρμας, η 296 GTB, το πρώτο δείγμα στο κατώφλι μιας νέας εποχής με τον twin-turbo V6 κινητήρα και μια νέα σχεδιαστική τάση που θα ακολουθήσει η Ferrari στο μέλλον βασιζόμενη σε θερμικό κινητήρα.

Είναι η τέταρτη φορά που η καρδιά της Κέρκυρας, «χτυπά» στους ρυθμούς των Ferrari. Και, φυσικά, δεν έλειψαν μεγάλοι και μικροί που, έστω και για λίγο, μπήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα για την εμπειρία της επαφής με ένα κομψοτέχνημα της τεχνολογίας.

Για τρίτη χρονιά στο νησί των Φαιάκων οι Ferrari της Ιταλίας

Η επίσκεψη του club Ferrari της Ιταλίας «Passione Rossa» έχει γίνει θεσμός και τα μέλη του βρέθηκαν για μια ακόμα φορά μετά το 2019, στο νησί των Φαιάκων. Μεταξύ των μοντέλων που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν η 812 Superfast, η F8 Spider, η Portofino και η 458 Speciale.

Για τρίτη χρονιά, το τετραήμερο 21-21 Οκτωβρίου, το «Club Ferrari» έκανε την εμφάνισή του στο νησί, για να απολαύσουν μεν τις ομορφιές του, αλλά και για να χαρίσουν με τη σειρά τους απίστευτο θέαμα στους φίλους του αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα του «Ferrari Road Show – Κέρκυρας 2023» ολοκληρώθηκε σήμερα. Η έκθεση των εντυπωσιακών, υπερπολυτελών και πανάκριβων αυτοκινήτων έγινε στην Άνω Πλατεία και στη Μαρίνα Γουβιών, ενώ επίσημη παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa και συνοδηγήσεις (για τους πελάτες του) πραγματοποιήθηκε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου «Kontokali Bay Resort & Spa».

Με πληροφορίες από Ε.Ρ.Τ. και Corfu TV News

in.gr

 

Διαβάστε επίσης: 25 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού