Κέρκυρα: Ο λεκτικός τσακωμός μαθητών κατέληξε σε αιματηρή επίθεση (Video)

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο λεκτικός τσακωμός δύο μαθητών κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο 17χρονος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 14χρονο

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ενός 14χρονου μαθητή Γυμνασίου και ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου σημειώθηκε χθες στην Πλατεία Σαρόκο στην πόλη της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο 17χρονος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 14χρονο.

Στις εικόνες φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι δύο μαθητές, 14 και 17 ετών, έρχονται στα χέρια, πέφτουν στο έδαφος, ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους.

Το χρονικό

Το περιστατικό ξεκίνησε, όταν ο 17χρονος διαπληκτίστηκε με ομάδα ανήλικων, θεωρώντας ότι είχαν προσβάλει συγγενικό του πρόσωπο.

Ο διαπληκτισμός μετατράπηκε γρήγορα σε συμπλοκή με αποτέλεσμα ο δράστης να δεχθεί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους.

Εκείνη τη στιγμή έκανε χρήση σουγιά που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον συνομήλικό του, έναν 14χρονο αλλά και έναν ενήλικα 49 ετών που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο ανήλικοι παρέμειναν για νοσηλεία ενώ στον ενήλικο δόθηκε εξιτήριο αφού ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

Σύμφωνα με την Ε.Ρ.Τ., ένας άλλος 17χρονος που τραυματίστηκε από το επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, αφού κρίθηκε ότι έχει αγγειακό ανεύρυσμα και θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, αν και απομακρύνθηκε από το σημείο του συμβάντος, γρήγορα συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν τελικά στο νοσοκομείο αφού δήλωσε ότι είχε τραυματιστεί από τη συμπλοκή.

thetoc.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αιτωλοακαρνανία: Χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024