Κηφισιά: Δικογραφία σχηματίστηκε για έκθεση τετράχρονου σε κίνδυνο (Video)

Ανησυχητικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα (13/05) στην Κηφισιά, όπου ένα αγοράκι τεσσάρων ετών ξεχάστηκε στο σχολικό λεωφορείο για περίπου 6 ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού παρέδωσε το αγόρι στις 8 το πρωί στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο.

Φαίνεται ότι στο δρομολόγιο, το αγόρι αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς, ούτε η 70χρονη συνοδός ούτε ο οδηγός, δεν το αντιλήφθηκαν.

Το παιδί παρέμεινε κλειδωμένο και δεμένο στο καρεκλάκι του λεωφορείου μέχρι τις 2 το μεσημέρι, οπότε και ο οδηγός, επιστρέφοντας στο όχημα, το εντόπισε και ενημέρωσε το Σχολείο.

Οι γονείς ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ευτυχώς το παιδί, αν και τρομοκρατημένο, είναι καλά στην υγεία του.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος του οδηγού, της συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας σχολικών λεωφορείων, με τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αναζητούνται από τις αρχές, καθώς δεν απαντούν στις κλήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, σε τέτοιες περιπτώσεις όπου τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών, η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων δύναται να τερματιστεί.

 

Διαβάστε επίσης: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου για την απώλεια της Σμαρούλας Εξαδακτύλου