ΚΙΝ.ΑΛ.Αιτωλ/νίας προς Βαρεμένο: Όχι άλλη φθηνή αντιπολίτευση εις βάρος  της χώρας

Μιλώντας στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος έκανε σημαία του μια δημοσιογραφική πηγή και ανάφερε ότι «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και γι΄ αυτό βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Θεωρούμε προφανές ότι η Ελλάδα οφείλει να προστατεύσει τα σύνορά της όπως κάθε συντεταγμένη πολιτεία, στο πλαίσιο του διεθνούς και ελληνικού Δικαίου.

Λέμε κατηγορηματικά όχι σε αυτόκλητες πολιτοφυλακές, εθελοντές συνοριοφύλακες και κάθε λογής τάγματα εφόδου. Τα σύνορα φυλάσσονται επαρκώς από τον Ελληνικό Στρατό και τους συναρμόδιους κρατικούς φορείς που είναι επιφορτισμένοι με το αντικείμενο.

Παράλληλα, όμως, η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου μια υπεύθυνη, πατριωτική και ψύχραιμη στάση. Η αναφορά σε «παράνομες βίλες» εν μέσω βαθιάς γεωπολιτικής κρίσης, είναι σχεδόν αποπροσανατολιστική και εντελώς ανεύθυνη. Αν ο κ. Βαρεμένος ξέρει κάτι για παράνομες πράξεις, να το δηλώσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα και να σταματήσει να διασύρει τη χώρα και την Αιτωλοακαρνανία με τις ακατάληπτες απόψεις του.

Όχι άλλη φθηνή αντιπολίτευση εις βάρος  της χώρας. Η πατρίδα προηγείται.