ΚΙΝ.ΑΛ.: Κανονικά στις 5 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές

Κανονικά θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στις 5 και 12 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος) Δεκεμβρίου όπως έχει αποφασιστεί εξ’ αρχής. Αυτό επιβεβαίωσε και η απόφαση της αρμόδιας για τις εσωκομματικές εκλογές Επιτροπής του κόμματος.

 Σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚΑΠ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε σήμερα 29 Οκτωβρίου με την συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.).

Για την ΕΔΕΚΑΠ, ο  Πρόεδρος ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ μέσα σε έντονο παρασκήνιο για να αποφευχθούν συγκρούσεις γύρω από το ποιος θα έχει το βάρος της κοινοβουλευτικής εκπροσώπης του κόμματος μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ ενόψει της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας τονίζει ότι θα εισηγηθεί μέχρι την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος τα καθήκοντα του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας να ασκούνται από τον ίδιο τον κ. Κεγκέρογλου ως γραμματέα, καθώς και από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη.

in.gr