Από το Κίνημα Αλλαγής στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με προτροπή Γιώργου Παπανδρέου;

«Φουντώνουν» οι πληροφορίες πως το επόμενο διάστημα η Κατερίνα Μπατζελή, πρώην ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Γεωργίας επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου αλλά και υποψήφια Περιφερειάρχης του ΚΙΝ.ΑΛ. στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει βάλει πλώρη για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Μάλιστα οι «κακές πολιτικές γλώσσες» σημειώνουν ότι η Μπατζελή που στηρίζει τη Φώφη Γεννηματά στις εσωκομματικές εκλογές ετοιμάζεται να την αφήνει στα κρύα του λουτρού και μάλιστα με προτροπή Παπανδρέου.

Η κ. Μπατζελή εξάλλου αποτέλεσε στο παρελθόν προσωπική επιλογή του Γ.Α.Π. για να μπει στην κυβέρνηση του και διατηρούν στενές πολιτικές σχέσεις. Φαίνεται ότι Τσίπρας και Παπανδρέου διατηρούν ένα υπόγειο δίαυλο επικοινωνίας, ο οποίος μένει κρυφός από τα φώτα της δημοσιότητας!

Επιπλέον πηγές της Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι «η Κατερίνα Μπατζελή δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπαίνει στο στόχαστρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για μεταγραφή, και δεν θα είναι και το τελευταίο»…

Να σημειωθεί ότι μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, η κ. Μπατζελη με ανάρτηση της τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν πολιορκώ και δεν πολιορκούμαι από κανένα κόμμα. Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το οποίο ΠΟΤΕ δεν έφυγα και θα συνεχίσω το ίδιο με το Κίνημα Αλλαγής

Αντιδράσεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α… Ανάλογες και ίσως και σφοδρότερες με αυτές που ήρθε αντιμέτωπος όταν έφερε τον Συμεών Κεδίκογλου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε κάθε περίπτωση ο Τσίπρας φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει για να δημιουργήσει το μεγάλο μέτωπο της κεντροαριστεράς, το οποίο στενοί συνεργάτες του θεωρούν ότι είναι η μόνη επιλογή για να αντιμετωπιστεί στην παρούσα φάση η καθολική υπεροχή Μητσοτάκη, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Φαίνεται ότι ο μεταγραφικός «πυρετός» μόλις άρχισε και έχει πολλά επεισόδια…

aftodioikisi.gr