Ο Κλάτενμπεργκ για το ματς στο Αγρίνιο: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Ινσούα» (Video)

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ προχώρησε στην ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Στην ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 προχώρησε ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ μέσω σχετικού video.

Σε ό,τι αφορά τη φάση του Ινσούα, που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μετά την απόκρουση του Τσιντώτα στην εκτέλεση πέναλτι του Ματσόλα στο Παναιτωλικός – Α.Ε.Κ., υποστήριξε ότι δεν υπάρχει παράβαση.

«Στο 73ο λεπτό συμβαίνει μια ασυνήθιστη περίπτωση, όταν μετά την απώλεια ενός πέναλτι από την ομάδα του Παναιτωλικού, ένας ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. (σ.σ. Ινσούα) στον πανηγυρισμό του τερματοφύλακά του, κατά λάθος αγγίζει την μπάλα με το χέρι. Η Κ.Ε.Δ. στηρίζει πλήρως την απόφαση του διαιτητή για συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για τυχαίο παίξιμο της μπάλας με το χέρι στον πανηγυρισμό του αμυνόμενου με τον τερματοφύλακά του. Οι κανόνες του ποδοσφαίρου σε παράπτωμα όταν ποδοσφαιριστής αγγίζει με πρόθεση την μπάλα με το χέρι του, συμπεριλαμβανόμενης της κίνησης του χεριού προς την μπάλα και η Κ.Ε.Δ. δεν θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια έγινε με πρόθεση», ανέφερε ο Βρετανός πρώην διαιτητής.

sport-fm.gr