Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το «τελευταίο αντίο» στον Στάθη Γ. Μπελεβώνη (Φωτό)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Καλύβια, στις 11 το πρωί, η εξόδιος ακολουθία του Στάθη Γερ. Μπελεβώνη, πατέρα του Προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκη Μπελεβώνη, ενώ πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και έδωσε το παρών για το «τελευταίο αντίο» στον εκλιπόντα.

Συντετριμμένοι από τον απροσδόκητο χαμό του Στάθη Γ. Μπελεβώνη, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 85 ετών, ήταν η σύζυγός του Μάρω, τα δυο του παιδιά Γεράσιμος και Γιώργος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι συγγενείς του.

Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο του παλαιού ναού Αγ. Νικολάου.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ¨οικογένεια¨ του Παναιτωλικού, με παρόντα τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας και πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γενικός Διευθυντής, Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης και ο Γεν. Αρχηγός, Χρ. Κουτσοσπύρος, προπονητές των ακαδημιών, ενώ παρέστησαν το συμβούλιο του Ερασιτέχνη με τον πρόεδρό του Στεργίου Παναγιώτη. Στεφάνι έστειλε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός.

Επίσης μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Φαρμάκης και Ευθύμιος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρ. Τσελεπής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Πάνος Μπεσίνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Τάκης Παπαχρήστος και μέλη της διοίκησης, καθώς επίσης και πολλοί παράγοντες του αθλητισμού, του επιχειρηματικού κόσμου και αρκετοί κάτοικοι του χωριού μας.

kalyvia_kideia_5

kalyvia_kideia_4

kalyvia.gr