«Κόλαση» στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με νέο υποψήφιο Πρόεδρο

«Καυτές» εξελίξεις στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία: Από το πουθενά εμφανίστηκαν Χαριστέας, Δ. Παπαδόπουλος, Καφές, Ανατολάκης, αλλά και νέος υποψήφιος Πρόεδρος!

«Βόμβες» επεφύλασσε η τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου!

Κατ’ αρχάς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο., πέραν του Θοδωρή Ζαγοράκη, κατέρχεται και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας!

Υπάρχουν, ωστόσο, κι άλλες εκπλήξεις, που προφανώς αποδίδονται σε χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανοιχτά το τελευταίο διάστημα τάχθηκε υπέρ της ανατροπής των σημερινών συσχετισμών εντός Ε.Π.Ο.!

Ειδικότερα, εμφανίστηκαν 6 νέες υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, πέραν των 11 που ήταν ήδη εδώ και μέρες γνωστό ότι θα είναι υποψήφιοι.

Τα 6 αυτά πρόσωπα είναι: Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος Ε.Π.Σ. Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η Ε.Π.Σ. Λασιθίου), ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της Ε.Π.Σ. Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Τα πρόσωπα αυτά φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στην Ε.Π.Ο. Δυνάμεις που εκφράζονται κυρίως μέσω του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή, που φέρονται να απολαμβάνουν την στήριξη της Α.Ε.Κ. και του Π.Α.Ο.Κ., είναι οι 11 ήδη γνωστοί, που με τα σημερινά δεδομένα είναι και τα φαβορί για να εκλεγούν.

Πρόκειται για τους: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και Μ. Γαβριηλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. είναι συνολικά 17:

-11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
-4 μέλη προερχόμενα από την Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Τ. Αγραφιώτης)
-1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
-και ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων εξέπνευσε το βράδυ της Τρίτης (16/3) ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Άρης Ασβεστάς – sport-fm.gr