Connect with us

Επικαιρότητα

Κολωνάκι – Ελένη Παπαδοπούλου: Προφυλακίστηκε ο γιος της για τη δολοφονία της

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Κολωνάκι με την Ελένη Παπαδοπούλου καθώς προφυλακίστηκε την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2025 ο γιος της για τη δολοφονία της.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Κολωνάκι με την Ελένη Παπαδοπούλου καθώς προφυλακίστηκε την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2025 ο γιος της για τη δολοφονία της.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Κολωνάκι με την Ελένη Παπαδοπούλου καθώς προφυλακίστηκε την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2025 ο γιος της για τη δολοφονία της.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου -ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του στο Κολωνάκι τον Ιανουάριο του 2022- λίγο μετά την μαραθώνια απολογία του.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε στο γραφείο της Δικαστικής Λειτουργού περίπου πεντέμισι ώρες και στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας απάντησε σε «βροχή» ερωτήσεων.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από τέσσερα χρόνια μέσα από την επίμονη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εμπρησμό, φέρεται να επιμένει στην πλήρη άρνηση των κατηγοριών.

Η μητέρα του, Ελένη Παπαδοπούλου, χήρα Υπουργού του ΠΑ.ΣΟ.Κ., βρέθηκε νεκρή μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Οδό Λυκαβηττού στο Κολωνάκι.

Ο 60χρονος, εξαρχής ισχυριζόταν ότι ο θάνατος της μητέρας του η οποία ήταν φανατική καπνίστρια οφείλεται σε ατύχημα, από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα από τσιγάρο.

Ωστόσο, οι Αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν πως η μητέρα του δεν πέθανε από την εισπνοή καπνού αλλά ήταν ήδη νεκρή όταν ξέσπασε η φωτιά.

Επίσης διαπιστώθηκε πως της είχαν δοθεί ηρεμιστικά χάπια.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν να οδηγηθεί στις φυλακές, προσωρινά κρατούμενος.

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Αγρότες… μοίρασαν τα δώρα τους στα πολιτικά γραφεία των κυβερνητικών Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας!

Advertisement

Τελευταία νέα →