Στο κόμμα του Μπογδάνου η Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας» δήλωσε η πρώην πολιτευτής της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου

Την προσχώρησή της στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοίνωσε η πρόσφατα διαγραφείσα από τη ΝΔ πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Κοινές αξίες και ιδανικά»

Με βίντεο της στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε πως θα συμπορευτεί πολιτικά με την Εθνική Συμφωνία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, «ώστε να βοηθήσουν την Εθνική Δημιουργία να είναι εντός του κοινοβουλίου στις ερχόμενες εκλογές».

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτηση της, ενώ στην αναλυτικότερη δήλωσή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

 

Ουσιαστικά η εξέλιξη αυτή είναι απόρροια των ακροδεξιών, ρατσιστικών και γενικότερα αντιδραστικών και συντηρητικών απόψεων από τις οποίες εμφορείται η κα Λατινοπούλου και εξαιτίας των οποίων τελικά διεγράφη πρόσφατα από τη ΝΔ καθώς κατά καιρούς προκαλούσε θύελλα αντιδράσεων με τα σχόλιά της για θέματα της επικαιρότητας.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος -επίσης διαγραφείς από τη ΝΔ για αντικομμουνιστικό παραλήρημα- έχει ανακοινώσει τη πολιτική – εκλογική του συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και το Θάνο Τζήμερο.

in.gr