Αγρίνιο
Κωνσταντίνος Κεχαγιάς: Απέραντη θλίψη στη Λεύκα Αγρινίου για την απώλεια του 69χρονου
Ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στη Λεύκα Αγρινίου η απώλειά του.
Ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στη Λεύκα Αγρινίου η απώλειά του.
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα αποχαιρετήσουν το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2025 τον Κωνσταντίνο Μιχαήλ Κεχαγιά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό «Άξιον Εστί» (Παναγία) στα Λευκά Αγρινίου.
Η οικογένειά του καλεί όσους τον αγάπησαν και τον εκτίμησαν να τιμήσουν τη μνήμη του και να συνοδεύσουν την εκφορά του.
Στο πλευρό του εκλιπόντος παραμένουν η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς, που με πόνο καρδιάς αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους άνθρωπο.
Η τοπική κοινωνία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τιμώντας τη ζωή και την πορεία του Κωνσταντίνου Κεχαγιά, που αφήνει πίσω του ζεστές αναμνήσεις και βαθιά αποτύπωμα αγάπης.
Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (27/09): Συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
























