Ο Κωνσταντίνος Παπανίκος στο AgrinioTimes.gr: «Ήρθε η ώρα της δικαίωσης…»

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, φαίνεται πως πολύ σύντομα ο Αμφιλοχιώτης Κωνσταντίνος Παπανίκος αναμένεται να λάβει μέρος σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εντός του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα θα συμμετέχει από τις 28 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου 2021 μαζί με άλλους Έλληνες και Κύπριους αθλητές στο International Boxing Cup Minoas και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 75 κιλών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ήδη βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων θέλοντας να κάνει το δικό του… άλμα ανάπτυξης έως τις αρχές του επόμενου μήνα.

Μιλώντας στις ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) και τον Παρασκευά Μάζη σημείωσε ότι: «Όλη αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό, μας έχει επηρεάσει όλους τους αθλητές. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουμε άμεσα στους αγώνες. Προπονήσεις έχουμε ξεκινήσει και έχω γυρίσει πιο αποφασισμένος από ποτέ! Ήρθε η ώρα της δικαίωσης…».