Κωνσταντινούπολη: 23χρονη έπεσε από ύψος εννέα ορόφων ενώ πόζαρε για selfie (Video)

Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη, με θύμα ένα 23χρονο κορίτσι, το οποίο έχασε τη ζωή του ενώ πόζαρε για selfie. Η Κούμπρα Ντογκάν βρέθηκε στο κενό από ύψος εννέα ορόφων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 16χρονης ξαδέλφης της Ελεν.

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Στο βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης από ύψος περίπου 50 μέτρων, φαίνεται πως η 23χρονη κοπέλα πόζαρε για υλικό που αναρτούσε η ξαδέλφη της στο TikTok, ενώ και τα δυο κορίτσια βρίσκονταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η ξαδέλφη του θύματος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα breakingdailynews.com  κάποια στιγμή, η 23χρονη φαίνεται να πατάει πάνω σε ένα γκρι πλαστικό πάνελ, το οποίο όμως υποχώρησε με συνέπεια η Ντογκάν να βρεθεί στο κενό από ύψος εννέα ορόφων. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος από την πτώση. Η 16χρονη ξαδέλφη της ειδοποίησε αμέσως την οικογένεια της, ωστόσο όταν έφτασαν οι αρχές ήταν αργά για την 23χρονη.

«Δεν θα ησυχάσουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν θα τον αφήσουμε ήσυχο. Μόλις η κοπέλα πάτησε το πόδι της στο πλαστικό αυτό υποχώρησε και εκείνη βρέθηκε στο κενό από ύψος εννέα ορόφων» σημείωσε.

Ο ίδιος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι είχαν προειδοποιήσει τα κορίτσια να μην κάνουν επικίνδυνα πράγματα για να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να τα αναρτήσουν στο TikTok «αλλά δεν μας άκουγαν».

newsbeast.gr