«Κόντρα» Kυβέρνησης – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις δηλώσεις Πολάκη

Ο κ. Πολάκης ισοπεδώνει «την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο» τόνισε η κ. Πελώνη. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορή πρόσφατες τοποθετήσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ προσθέτει: «Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Απαντώντας στη δήλωση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε: «Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca».

«Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών». «Ότι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως ο Π. Πολάκης δήλωσε πως δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ αναρτήσεις του επί του θέματος έδωσαν λαβές για επίθεση της ΝΔ σε βάρος του και τις προηγούμενες μέρες.

Ανακοίνωση ΝΔ

Λίγο αργότερα, νεότερη ανακοίνωση για το θέμα υπήρξε και από την Πειραιώς:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα καλύπτοντας απόλυτα τον κ. Πολάκη. Καλούμε τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος επίσης τον κάλυψε χθες στη Βουλή, να απαντήσει ξεκάθαρα: Συστήνουν στους κάτω των 60 να μην εμβολιάζονται ή λέει ανοησίες ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας; Εκφράζει ή όχι ο κ. Πολάκης την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ; Όσο συνεχίσει να κρύβεται ο κ. Τσίπρας, υιοθετεί τη δημόσια σύσταση Πολάκη να μην εμβολιάζονται οι κάτω των 60, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι Τσίπρας= Πολάκης και ότι οι Έλληνες είχαν άγιο στις 7 Ιουλίου του 2019!».

ieidiseis.gr