Με κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η Ανθή Βούγλαρη γι’ αυτό και απουσιάζει για δεύτερη μέρα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Η παρουσιάστρια μίλησε τηλεφωνικά με τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Λίγο μετά τις 05:00 το πρωί της Τρίτης (04.01.2022) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησε να μάθει αν στην τηλεφωνική γραμμή βρισκόταν η Ανθή Βούλγαρη. Γιατί στο στούντιο μαζί του δεν ήταν ούτε σήμερα, αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την πέμπτη μέρα μετά την επαφή της με κρούσμα.

«Χθες που συμπλήρωσα το πέμπτο 24ωρο από τη μέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, ανέβασα πυρετό. Έκανα δύο rapid test και βγήκα θετική», είπε η Ανθή Βούλγαρη που αποκάλυψε και τα συμπτώματά της: «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, πονάει λίγο ο λαιμός. Είναι σαν να περνάω μια γρίπη. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως και να το περνούσα απλά».

Η παρουσιάστρια θέλησε και να αστειευτεί με την κατάσταση της καραντίνας της. «Με αποφεύγουν όλοι, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από ένα δωμάτιο», περιέγραψε γελώντας και εξήγησε ότι «οι γιατροί μου είπαν ότι τα συμπτώματά μου παραπέμπουν στην Όμικρον».

 

newsit.gr