Με κορωνοϊό και σε καραντίνα βρισκόταν ο 56χρονος Πατρινός που βρέθηκε απανθρακωμένος

Νέα στοιχεία προκύπτουν τα οποία ενδεχομένως να συμβάλλουν στις έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν που είχε σαν αποτέλεσμα την απανθράκωση του 56χρονου Πατρινού μέσα στο αυτοκίνητό του στην Επαρχιακή Οδό Χρυσοπηγής Λακκωμάτων σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news ο άτυχος άνδρας είχε κορονοϊό και βρισκόταν τις τελευταίες ώρες σε καραντίνα σε εξοχική κατοικία που έχει κοντά στη Βλασία.

Ωστόσο σήμερα το πρωί, άγνωστο για ποιούς λόγους βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του. Ένας μάρτυρας ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο 56χρονος, είπε στους αστυνομικούς πως άκουσε μία έκρηξη πριν δει καπνούς να βγαίνουν από την περιοχή του συμβάντος, στοιχείο που διερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών που έχουν αναλάβει την προανάκριση.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news η απόφαση οι έρευνες να ανατεθούν στην Αστυνομία και όχι στην Πυροσβεστική, προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και σύμφωνα με τα οποία υπάρχει υπόνοια τροχαίου δυστυχήματος.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ωστόσο οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες τονίζουν πως ερευνώνται και άλλες παράμετροι του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Παράλληλα αναμένεται εντός των επομένων ωρών να γίνει έρευνα στο σπίτι όπου ο 56χρονος βρισκόταν σε καραντίνα ενώ θα εξεταστεί και το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να εντοπιστούν οι τελευταίες κλήσεις και να διαπιστωθεί με ποιούς είχε έρθει σε επαφή πριν βρεθεί νεκρός.

Να σημειωθεί πως ο 56χρονος ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στην Πάτρα.

tempo24.news