Κορωνοϊός: Κλειστή για 14 ημέρες η Β’ Δημοτικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας

Συναγερμός έχει σημάνει μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας. Τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί έγιναν γνωστά σήμερα και ο μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο μαθητής είχε εμφανίσει πυρετό από την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στο σχολείο, και με πρωτοβουλία της δασκάλας και του Διευθυντή που ενημέρωσαν τους γονείς, τους ζητήθηκε το παιδί να παραμείνει σπίτι και να μη παρακολουθήσει τα μαθήματα των επόμενων ημερών.

Μόλις έγινε γνωστό σήμερα ότι το τεστ του μαθητή βγήκε θετικό στον ιό, το σχολείο ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως φυσικά και τους γονείς των υπόλοιπων μαθητών, καθώς όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ το τμήμα του μαθητή, η Β’ Δημοτικού, θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του σχολείου, ενώ τονίζεται ότι μέχρι στιγμής κανένας από τους συμμαθητές του δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.


karvasaras.gr