Κορωπί – Εξαφάνιση 19χρονης: Οι νέες μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα (Videos – Photos)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτεμις από το Κορωπί. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε την Παλλήνη, που φαίνεται να κρύβει το μυστικό της 19χρονης από το Κορωπί. Εκεί όπου έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο.

Έρευνες σε χωράφια, καταυλισμό Ρομά, στα «ακατοίκητα σπίτια των σατανιστών» αλλά και σε δασάκι της περιοχής, έφεραν στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτεμις από το Κορωπί. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη για κοπέλες που έμοιαζαν στην 19χρονη και κινούνταν σε περιοχές της Αθήνας. Αστυνομικοί και συγγενείς έκαναν έρευνες μέσα στη νύχτα, αλλά δεν υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στην εκπομπή, σε μία προσπάθεια να βρεθεί κάποιο στοιχείο για το κινητό της αγνοούμενης, παρουσιάστηκε μία πρόσφατη φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται καθαρά τόσο το τηλέφωνό της όσο και η θήκη του. Πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο, χρώματος χρυσού με ροζ θήκη και ίδιου χρώματος δαχτυλίδι στήριξης.

Πηγή εικόνας: anikolouli.gr

Αστυνομικοί από το Τμήμα Κορωπίου που έχει αναλάβει τις έρευνες, ζητούν από την 19χρονη εάν βρίσκεται κάπου και παρακολουθεί τις εξελίξεις, να επικοινωνήσει μαζί τους εάν δεν επιθυμεί την επαφή με την οικογένειά της.

«Κάθισε ζαλισμένη στο πεζούλι…»

Το «Τούνελ» ερεύνησε τη μαρτυρία μιας γυναίκας. Την περίοδο της εξαφάνισης, μια κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά, κατέβηκε από ένα όχημα που βρισκόταν σε κίνηση επί της οδού Λεονταρίου στην Παλλήνη.

«Είδα ένα τζιπ και μία κοπέλα να πετάγεται από αυτό. Ερχόταν από τη Νέα Παλλήνη και κατευθυνόταν προς την Κάντζα. Ήταν μαύρου χρώματος και όταν κατέβηκε, επειδή κινούνταν, ζαλίστηκε. Το αυτοκίνητο έκανε αναστροφή και εκείνη επιβιβάστηκε πάλι. Δεν παρατήρησα μάρκα, αλλά ήταν δίπορτο, ψηλό, σαν αυτό που πηγαίνουν στα βουνά, με ρεζέρβα στο πίσω μέρος. Ήταν νέος ο οδηγός και της φώναξε να μπει μέσα γρήγορα» τόνισε η μάρτυρας.

Τα πάνω – κάτω ήρθαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το «Τούνελ» έδειξε τη φωτογραφία μιας κοπέλας στην άκρη ενός δρόμου στο Γαλάτσι. Φαινόταν αναστατωμένη, μιλούσε σε κινητό τηλέφωνο και είχε μαζί της αποσκευές. Κάτοικος της περιοχής την έστειλε στην εκπομπή γιατί βρήκε κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη Άρτεμη.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από άτομα που πιθανόν να αναγνώριζαν τη συγκεκριμένη κοπέλα, να επικοινωνήσουν με την εκπομπή.

Η μητέρα της νεαρής που απεικονιζόταν στη φωτογραφία, επικοινώνησε με το «Τούνελ» αναφέροντας πως δεν πρόκειται για την αγνοούμενη, αλλά για την κόρη της.

Πηγή εικόνας: anikolouli.gr

«Πιστεύουμε ότι την άρπαξαν με τη βία…»

Ο πατέρας της Άρτεμης από τα παλιά κτήρια ενός εγκαταλειμμένου οινοποιείου στην Παλλήνη, περιοχή όπου έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».

«Ήρθαμε με την αστυνομία και την πυροσβεστική, ψάξαμε στα χωράφια και στο κτήριο, παρ’ όλο που είναι κλειστό, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Ψάχναμε επί δέκα ημέρες μήπως εντοπίσουμε το κινητό της. Κοιτάξαμε ακόμα και στο δάσος με ομάδες που είχε διοργανώσει ο γιος μου. Θεωρώ ότι την κόρη μου την έχουν πάρει από το Κορωπί από την στάση. Δεν έφυγε με τη θέλησή της. Πρέπει να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Πιστεύουμε στον Θεό και πως θα μας την φέρει πίσω…» είπε συγκινημένος.

«Έρευνες και στον καταυλισμό…»

Η εκπομπή ερεύνησε το ενδεχόμενο να υπάρχουν μάρτυρες στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στο Κορωπί και στην ευρύτερη περιοχή της εξαφάνισης.

«Είναι περίπου τριάντα οικογένειες που μένουν εδώ. Τους ρώτησα αν έχουν δει κάτι, αν ήρθε ένα κορίτσι με τα χαρακτηριστικά της Άρτεμης να ζητήσει βοήθεια. Μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα», ανέφερε εκπρόσωπός τους στην κάμερα του «Τούνελ».

Η εκπομπή ακολούθησε με τον πατέρα της αγνοούμενης την πορεία που πιθανόν να πήρε η ίδια αν επέλεγε τον προαστιακό.

«Μόνο πεζή θα μπορούσε να περάσει από εδώ γιατί γινόντουσαν έργα. Εμείς ζητήσαμε από την Ασφάλεια να πάρει το υλικό από τις κάμερες του προαστιακού», τόνισε ο κύριος Γιάννης.

«Η αστυνομία μας είπε ότι τώρα περιμένουν από εμάς για δικές μας ενέργειες. Δεν μας έχουν εμπιστοσύνη. Νομίζουν ότι δεν τους τα έχουμε πει όλα, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχει άψογη συνεργασία. Στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκε και το τελευταίο στίγμα του κινητού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βασανισμένος πατέρας.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στους επιβάτες των γραμμών 324 και 326,  που θα μπορούσε να είχε επιβιβαστεί αφότου κατέβηκε από τον προαστιακό, να μιλήσουν αν είδαν κάτι.

in.gr