Κώστας Δόξας: Τα πρώτα λόγια του μετά το Δικαστήριο με την Μαρία Δεληθανάση

Στο δικαστήριο βρέθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Δόξας με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση. 

Όπως σε ενημέρωσε αποκλειστικά το TLIFE λίγο μετά το τέλος της δίκης, ο λόγος που το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες ήταν γιατί ο καλλιτέχνης προσέβαλε την προηγούμενη απόφαση που έδινε αποκλειστική επιμέλεια της τεσσάρων ετών κόρης τους, Σοφίας στην Μαρία Δεληθανάση.

Η συνήγορος της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ενδελεχώς καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λυπηρό να αιτείται ο κύριος Δόξας τη μείωση της διατροφής, κυρίως του παιδιού του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται πουθενά, εκτός από δύο εμφανίσεις που κάνει στην Πάτρα, ενώ και κανονικά εργάζεται και επιτυχημένη πορεία έχει και για τον κλάδο του είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχει αρκετή δουλειά, τις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Λίγες ώρες μετά τη δίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».

«Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου» ήταν η δήλωση που έκανε στην εκπομπή ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος.

tlife.gr