Κώστας Καλαντζής στον Antenna Star: «Να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με φιλοσοφία προσφοράς» (Ηχητικό)

Για τις δράσεις των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» με τον Σωκράτη Τσόμπο, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου κ. Κώστας Καλαντζής.

Ο Δήμος Αγρινίου βρίσκεται πάντα δίπλα στις πιο ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη με δράσεις, όπως η διανομή κρέατος από το κοινωνικό Παντοπωλείο, το γεύμα αγάπης κ.α., προσφέροντάς τους αγάπη, οικογενειακή φροντίδα και ζεστασιά.

Ο κ. Καλαντζής θέλησε να περάσει ταυτόχρονα το μήνυμα της συνολικής κοινωνικής προσφοράς από τους συνδημότες μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορεί ο καθένας να υιοθετήσει μια οικογένεια που έχει ανάγκη», τονίζοντας ότι «θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με φιλοσοφία προσφοράς και μάλιστα στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο σε εορταστικές περιόδους».

«Η κοινωνία έχει τις δυνατότητες, έχει τα αντανακλαστικά και οι άνθρωποι έχουν το σθένος, την ψυχή και την αγάπη, να στηρίξουν πρακτικά όλους όσους έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κώστα Καλαντζή στον Antenna Star 103.5: