Ο Σ. Κωστίκογλου στον Antenna Star: «Το λιανεμπόριο είναι ένας ασφαλής προορισμός» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή του Λευτέρη Τηλιγάδα, με τίτλο «Άκου τώρα, να δεις», που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 10:00 το πρωί φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτης Κωστίκογλου, για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην πόλη του Αγρινίου.

  • Όπως ανέφερε ο κ. Κωστίκογλου, «ευχή όλων μας η επανεκκίνηση να είναι οριστική. Από τους δώδεκα μήνες που έχουν περάσει από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα το λιανεμπόριο έχει λειτουργήσει μόνο τους έξι».

Επεσήμανε τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από αυτό το αδιάκοπο κλείσιμο και άνοιγμα, που όπως είπε είναι πολύ σημαντικά και ζήτησε να στηριχτεί η τοπική αγορά, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τις οποίες δυσκολίες και να σταθεί στα πόδια της.

  • Επεσήμανε την σοβαρότητα με την οποία οι έμποροι και στην περιοχή μας έχουν συμμορφωθεί με τους υγειονομικούς όρους και τις προϋποθέσεις που διασφαλίζουν τη λειτουργία της αγοράς, λέγοντας ότι «το λιανεμπόριο είναι ένας ασφαλής προορισμός» και κάλεσε και από τους συμπολίτες καταναλωτές να τηρήσουν κι αυτοί τους κανόνες που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την μη διάδοση της νόσου Covid-19, γιατί με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί το σημερινό άνοιγμα.

Στο ηχητικό που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνομιλία: