Το κόστος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για τη συναυλία της Ε. Ζουγανέλη

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας: «Η πονηρή και με ασάφεια ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου του Δ.Σ. του Δ. Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρη Παξινού, κλασικό παραπολιτικό κλεφτοπόλεμο θυμίζει – Όλη η αλήθεια» 

«Βλέποντας σήμερα αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάστηκα από την βαρύγδουπη, παραπλανητική, δήλωση Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης για τις δαπάνες της συναυλίας της καλλιτέχνιδος Ελεωνόρας Ζουγανέλης στην Πάλαιρο στις 2 Αυγούστου.

Δεν παραξενεύτηκα όμως γιατί η ασχετοσύνη και οι αντιπολιτευτικοί τρόποι του συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου για διαδικασίες ισολογισμών, αναμορφώσεων και λειτουργίας του Νομικού Προσώπου του Δήμου, αλλά, και η τακτική στο να είναι λαλίστατος και να πετάει «μπόλικη λάσπη στον ανεμιστήρα» σε μέσα κοινωνικά δικτύωσης και στα καφενεία και όχι στα Δημοτικά Συμβούλια είναι γνωστή.

Το τελικό κόστος της συναυλίας συμπολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι της τάξης των 15.483,84 . Από τα οποία τα 5400 είναι από χορηγίες επιχειρήσεων της Παλαίρου.

Το ποσό που θα δαπανήσει θα είναι ακόμη μικρότερο μετά την πώληση των λαϊκών εισιτηρίων των 8 ευρώ.

Άρα Δημοτικέ Σύμβουλε κύριε Δημήτρη Παξινέ μαθηματικά πιθανώς ξέρετε .

Αν δεν ξέρετε σας ενημερώνω ότι το ποσό που θα ξοδεύσει ο Δήμος είναι 10.083,84 και όχι 25800. Όταν θα γίνει η εκκαθάριση από τις εισπράξεις του χαμηλού λαϊκού εισιτηρίου των 8 ευρώ το ποσό δαπάνης θα είναι ακόμη χαμηλότερο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παξινός αγαπητοί συμπολίτες μου, αν μου έκανε ερώτηση για την συναυλία στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο θα έπαιρνε την απάντηση που μάλλον δεν θα του άρεσε ή ορθότερα δεν θα έκανε ΝΤΟΡΟ.

Αν του απαντούσα στο Δ.Σ. πως θα είχε την τεράστια ευκαιρία να αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάτι που θα τον «μεγιστοποιούσε» πολιτικά και θα τον γέμιζε με υπερηφάνεια για τον αντιπολιτευτικό του ρόλο».