Κουμουτσάκος: Με παγίδευσαν

«Με παγίδευσαν αυτοί που τράβηξαν τη φωτογραφία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής.

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να μεταλαμβάνει. Μια πράξη που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κυβέρνησης αλλά και δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη για την ανακολουθία λόγων και πράξεων της κυβέρνησης σχετικά με την ατομική ευθύνη και τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Ο κ. Κουμουτσάκος λοιπόν, μιλώντας στα ΝΕΑ ανέφερε ότι «τον παγίδευσαν αυτοί που τράβηξαν τη φωτογραφία διότι ήθελαν να δώσουν μία απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη, ο οποίος είχε επισημάνει τους κινδύνους διάχυσης του κορωνοϊού μέσω της θείας μετάληψης».

«Δεν είχα και δεν θα μπορούσα να έχω την πρόθεση να έρθω σε σύγκρουση με την κυβέρνηση αλλά ήταν κάτι τυχαίο κάτι που προέκυψε εκείνη την στιγμή» σημείωσε.
«Εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου. Όπως κάθε χρόνο πλην των άλλων εκκλησιάζομαι. Την μισή και πλέον ώρα που βρισκόμουν στην εκκλησία φορούσα κανονικά τη μάσκα μου. Όταν άρχισε η θεία κοινωνία από τρεις ιερείς, εμφανίστηκε ένας εξ αυτών μπροστά μου. Μου έτεινε το Δισκοπότηρο, και αυθόρμητα κοινώνησα. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε κάποιος που με φωτογράφισε και μάλιστα ότι θα κοινοποιούσε αυτή τη φωτογραφία μέσω του romfea.gr στον υπόλοιπο Τύπο. Λυπάμαι για το τι θόρυβος που προκλήθηκε Αλλά επαναλαμβάνω ήταν εντελώς τυχαίο όλο αυτό από μέρους μου» είπε και ξεκαθάρισε πως «μέχρι στιγμής δεν είχε κάποια επικοινωνία με τον πρωθυπουργό» όμως αντιλαμβάνεται ότι η αποδοκιμασία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ,Νίκου Χαρδαλιά, προς το πρόσωπό του είναι στην πραγματικότητα θέση και του Κυριάκου Μητσοτάκη.