Κουρουμπλής: Στην εξεταστική για την Υγεία θα έρθουν στοιχεία που θα συγκλονίσουν την κοινωνία

Σε συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για τη συγκρότηση της εξεταστικής επιτροπής για τη Δημόσια Υγεία, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και τέως υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής προειδοποιεί, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας πεπραγμένα από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που «θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία», όπως λέει.

Στον αντίποδα, τα δύο αυτά χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν προέκυψε κανένα ζήτημα για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας».

Σε ένα γενικότερο πολιτικό σχόλιο, ο Π. Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να χρεώσει τα 30 χρόνια σκανδάλων και κακής διαχείρισης στα δύο χρόνια της νέας κυβέρνησης».

Ενώ προβλέπει ότι μόλις κλείσει η αξιολόγηση, «το επιχείρημα των εκλογών που κρατούσε σε ισορροπία την τριχοτομημένη Νέα Δημοκρατία, φεύγει πλέον από τη μέση».

Και άρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναζητήσει ένα νέο μύθο, «αλλιώς τον βλέπω να ζήσει το δικό του Βατερλό», επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.