Connect with us

Media-Lifestyle

«Κουτσουπιές»: Η Ε.Ρ.Τ. ετοιμάζει καθημερινή σύγχρονη κωμωδία με ονόματα πρώτης γραμμής!

Οι «Κουτσουπιές» έρχονται να καλύψουν το κενό που άφησε στην απογευματινή ζώνη η «Ηλέκτρα» – Η Ε.Ρ.Τ. ετοιμάζει καθημερινή σύγχρονη κωμωδία με ονόματα πρώτης γραμμής!

Οι «Κουτσουπιές» έρχονται να καλύψουν το κενό που άφησε στην απογευματινή ζώνη η «Ηλέκτρα» – Η Ε.Ρ.Τ. ετοιμάζει καθημερινή σύγχρονη κωμωδία με ονόματα πρώτης γραμμής!

Θέμα ημερών είναι η ανάθεση παραγωγής στην εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη, ώστε να οριστικοποιηθεί το καστ και να ξεκινήσουν γυρίσματα.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «RealNews» η σειρά βασίζεται σε ελληνικό σενάριο, είναι σύγχρονη κωμωδία και θα έχει τον τίτλο «Κουτσουπιές», που είναι το ανθεκτικό δέντρο με τα ροζ λουλούδια που συναντάμε στην ελληνική επαρχία.

Ήδη έκλεισαν τα πρώτα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν.

Από το «Porto Leone» του Alpha TV, στην Ε.Ρ.Τ. μετακινείται ο Αντώνης Καρυστινός και εντάσσεται στη νέα καθημερινή σειρά.

Στη Δημόσια Τηλεόραση επιστρέφει και ο Θανάσης Κουρλαμπάς έπειτα από δύο χρόνια στον «Άγιο Έρωτα».

Στο καστ της νέας κωμικής σειράς κλείδωσε και η Δήμητρα Στογιάννη, την οποία απολαύσαμε τόσο μέσα από την «Ηλέκτρα» όσο και από την κωμική σειρά του Alpha TV, «Το Σόι σου».

Άλλο ένα πρόσωπο που παραμένει στην Ε.Ρ.Τ. και απολαύσαμε για τρία χρόνια στην «Ηλέκτρα», είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας.

 

Διαβάστε επίσης: «Το Παιδί»: Μια ισχυρή έκρηξη φέρνει αναστάτωση στο Νεοχώρι – Περιλήψεις (21-23/06)

Advertisement

Τελευταία νέα →