Κρήτη – Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του

Μια απερίγραπτη οικογενειακή τραγωδία είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη. Το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο 50χρονος άνδρας και ο 16χρονος ανιψιός τους έχασαν τη ζωή τους ενώ εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων. Ωστόσο, το περιστατικό είναι ακόμα πιο τραγικό καθώς όπως μετέδωσε το Creta24, πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 16χρονος που έχασε τη ζωή του έχει ένα δίδυμο αδερφό. Όσο οι ώρες περνούσαν, η ανησυχία του αδερφού του για τον 16χρονο και τον θείο του, μεγάλωνε καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του. Μάλιστα, οι ίδιες αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι ο πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του.

Πώς έγινε το δυστύχημα
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέιται το Creta24, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε πρώτα στη δεξαμενή ο 16χρονος καθώς ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και στην προσπάθεια του, να τον πιάσει έπεσε και ο 50χρονος θείος του.

Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 16χρονος και ο θείος του, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

 

Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

ethnos.gr