Κρήτη: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρή την 49χρονη (Συγκλονιστικό Video)

Η θάλασσα ολόκληρη μια λασπωμένη καφέ μάζα. Στην επιφάνεια επιπλέουν σκουπίδια, κομμένα κλαδιά και εξαρτήματα αυτοκινήτων που η θεομηνία παρέσυρε στο πέρασμα της. Κι ανάμεσα τους το αποτρόπαιο εύρημα: Η σορός της 49χρονης γυναίκας, που τα ίχνη της χάθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA καταγράφονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των δυτών και των σωστικών συνεργείων να προσεγγίσουν στο σημείο, με τη θάλασσα ακόμη μανιασμένη.

Στο σημείο βρίσκονται δύο φουσκωτά σκάφη. Μόλις πλησιάζουν αντιλαμβάνονται ότι η γυναίκα είναι νεκρή. Με προσεκτικές κινήσεις ξεκινά η επιχείρηση ανάσυρσής της.

Χρησιμοποιούν σχοινιά για να ανασύρουν την 49χρονη, αλλά και για να κρατηθούν μακριά από τη βραχώδη ακτή. Με εντολή του Λιμεναρχείου η σορός ανασύρεται στο φουσκωτό σκάφος.

Βούτηξε στη θάλασσα ο σύζυγός της

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος παρακολουθούσε με αγωνία από χθες τις έρευνες κι όταν αντιλήφθηκε ότι οι δύτες την εντόπισαν βούτηξε στην αγριεμένη θάλασσα, με την ελπίδα να είναι ζωντανή και να την αγκαλιάσει.

Οι δύτες τον κρατούν σε απόσταση ασφαλείας για να μην κινδυνεύσει και αυτός. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η σύζυγος του χάθηκε μέσα σε μια στιγμή. Μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Η 49χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, επέβαινε στο αυτοκίνητο του 50χρονου, που έχασε και αυτός τη ζωή του μέσα στα ορμητικά νερά. Όταν κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν προσπάθησαν να φύγουν από την περιοχή, αλλά ήταν ήδη αργά…

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατάφερε και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, αλλά χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ο άτυχος οδηγός βρέθηκε δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του.

«Άφησε δύο παιδιά ορφανά»

Ο 50χρονος άνδρας ήταν ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους της Κρήτης, ενώ η άτυχη γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια και πήγαινε μαζί του στο σπίτι που διατηρούσε ο άνδρας στην Αγία Πελαγία για να το καθαρίσει. Χάθηκαν όμως και οι δύο, αφήνοντας πίσω τους βυθισμένες στο πένθος τις οικογένειες τους.

Ο πατέρας του άτυχου 50χρονου που έχασε τη ζωή του μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και τα λόγια του συγκλονίζουν.

«Έχασα το παιδί μου, έχασα το γιο μου. Μου άφησε δύο παιδιά ορφανά, δυο κοριτσάκια 14 και 15 χρονών. Πήγε στην Αγία Πελαγία να καθαρίσει το ξενοδοχείο και τον πήρε το ρέμα με το αυτοκίνητο και πνίγηκε και η κοπέλα που ήταν μαζί του. Έχω πάθει καταστροφή. Ήταν πολύ καλό παιδί, όχι γιατί το λέει ο πατέρας του. Η κοινωνία το ξέρει όλη. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν άνθρωπος. Πολύ φιλάνθρωπος. Υποστήριζε πάντα τον αδύναμο» δήλωσε.