Κυπαρισσία: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον σύντροφο της Μόνικα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη, για την υπόθεση της 42χρονης Μόνικα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε «τσιμεντωμένο» στο σπίτι της στην Κυπαρισσία.

«Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα, την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, γιατί ενώ χάθηκε Φλεβάρη, οι συγγενείς δεν είχαν επαφή μαζί της, καθώς δεν ήθελαν τον σύντροφό της» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 42χρονης για τον περίεργο θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό στη Ρουμανία» συμπλήρωσε.

«Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της 42χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την κακοποιούσε. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε.

Η 42χρονη για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφο της 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία. «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε» είχε πει ο Ρουμάνος στην συνομιλία του με τη δημοσιογράφο του MEGA.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη (την περίοδο που χάθηκε η Μόνικα), αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής.

dikaiologitika.gr